Corona Update 8/5/2021

Beste OSSMIër,

Gelieve te noteren dat Voetbal Vlaanderen alle verdere competitiewedstrijden heeft afgelast. 

Tot de leeftijd van 13 jaar (tot en met °2008) mag er buiten nu terug getraind worden met max 25 spelers (trainer niet inbegrepen). Voor de jongeren tussen 2007 en 2002 mogen trainingen buiten ook doorgaan met max 25 spelers die steeds dezelfde moeten zijn (trainer niet inbegrepen). GJ 2001 en ouder mogen tot nader bericht nog niet trainen. 

De trainers en afgevaardigden hebben alle verdere corona maatregelen en restricties op mail doorgekregen, zij zullen die verder communcieren en erop toezien dat deze nageleefd worden. Vriendenmatchen tegen andere ploegen zijn strict verboden.

Liefst ook maar 1 hobby en enkel tot 13 jaar mag er 1 gezinslid de speler vergezellen naar de training. Voor de andere leeftijden GEEN toeschouwers toegelaten !

De kantine en kleedkamer blijft gesloten.

Mondmasker blijft verplicht op heel het domein. Drinken en roken verboden !

OSSMI kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor individuele boetes opgelegd door de officiële instanties nav nalatigheid en niet naleving van de regels. De politie doet regelmatige controles !

Blijf gezond en laat je burgerszin spreken .. we moeten samen deze virus overwinnen maar willen onze kleinsten nog de kans geven om in een gezonde omgeving te sporten !

Het OSSMI bestuur